Organitzem i gestionem el teu campus de futbol de forma integral

Realitzem tecnificacions i jocs ludicoesportius als jugadors de futbol en temps de vacances

Gestió integral

Planifiquem i organitzem tasques i jocs, adaptats a cada etapa formativa amb personal qualificat per dur-les a terme.

Ens encarreguem de proporcionar el material necessari i de tota la part administrativa:

  • Disseny publicitari
  • Difusió
  • Inscripcions
  • Pagaments
  • Contractes entrenadors

Vols que gestionem el campus del teu club o poble?

Metodologia integrada

Apostem per un espai formatiu, on el grup de jugadors/es pugui fer compatible la diversió i l’entrenament de futbol. El jugador/a és el protagonista total amb una metodologia global i centrant-la en un descobriment guiat.

De 4 a 16 anys

Organitzem campus esportius per a nens i nenes de 4 a 16 anys, aplicant objectius pedagògics per a cada edat i activitat o esport. Els nostres campus es poden gaudir a l’estiu, nadal i setmana santa.

Fem costat

Amb serveis d’acollida i en horari laboral, els campus són la millor ajuda per conciliar la vida familiar i laboral de forma òptima durant les vacances escolars.

Servei integral

Des de la planificació, la programació d’activitats i sessions, les inscripcions… fins al seguiment diari i la realització de memòries. La gestió integral aporta avantatges des del punt de vista qualitat i d’eficiència.

Els millors professionals

Tenim els millors professionals treballant cada dia en l’organització i gestió dels campus. Seleccionem els entrenadors més adient per als campus proposats i tenim cura de la seva formació. Tots els entrenadors o coordinadors, són titulats esportius o de futbol, i tots treballen perquè els campus siguin tot un èxit.

Totes les garanties

Ens reunim periòdicament amb les famílies i client com amb el nostre propi personal per analitzar el funcionament del servei i disposar d’informació veraç i acurada per donar sempre un servei excel•lent. A més de tractar amb molta cura la comunicació amb les famílies, perquè disposin de la informació ràpida i de qualitat, amb una atenció personalitzada i individualitzada.

Mesures COVID-19

Complim tots els protocols, tant durant en els entrenaments, en la desinfecció, el distanciament, la mascareta, etc. És vital demostrar la nostra responsabilitat amb la situació i que la seguretat sigui total pels nens/es.

Tens algun dubte?

Contacta’ns