Organitzem i gestionem el teu casal esportiu o de lleure de forma integral

Proporcionem als nens i nenes un espai lúdic i educatiu en temps de vacances

Gestió integral

Planifiquem i organitzem activitats temàtiques, adaptades a cada etapa educativa amb personal qualificat per dur-les a terme.

Ens encarreguem de proporcionar el material necessari i de tota la part administrativa:

  • Disseny publicitari
  • Difusió
  • Inscripcions
  • Pagaments
  • Contractes monitors

Vols que gestionem els casals de la teva escola o ajuntament?

Eduquem

Tallers creatius, activitats amb esports d’aigua, sortides… els casals proporcionen als nens i nenes un altre format d’activitat educativa, que barreja aprendre i divertir-se.

De 3 a 16 anys

Organitzem casals per a nens i nenes de 3 a 16 anys, aplicant objectius pedagògics per a cada edat i activitat. Els nostres casals es poden gaudir a l’estiu, nadal i setmana santa.

Fem costat

Amb serveis d’acollida i de menjador, els casals són la millor ajuda per a conciliar la vida familiar i laboral de forma òptima durant les vacances escolars.

Servei integral

Des de la planificació, la programació i les inscripcions, fins al seguiment diari i la realització de memòries, la gestió integral aporta avantatges des del punt qualitatiu i d’eficiència.

Els millors professionals

Tenim els millors professionals treballant cada dia en la organització i gestió dels casals. Seleccionem els monitors més adients per a les activitats proposades i tenim cura de la seva formació. Els millors professionals; monitors i coordinadors, treballant per que els casals siguin un èxit.

Totes les garanties

Ens reunim periòdicament tant amb famílies i clients com amb el nostre propi personal per analitzar el funcionament del servei i disposar de la informació més acurada per donar sempre un servei impecable. I, en el cas d’un imprevist, disposem d’assegurança d’accidents i responsabilitat civil.

Mesures COVID-19

Complim tots els protocols, tant durant en les activitats, en la desinfecció, el distanciament, la mascareta, etc. És vital demostrar la nostra responsabilitat amb la situació i que la seguretat sigui total pels nens/es.

Casal en anglès

Res és tan efectiu com la immersió per aprendre bé un idioma. I un bon moment per posar-ho en pràctica és integrar-lo en les activitats lúdiques del casal. Oferim la possibilitat de programar algunes activitats o tot el casal en anglès.

Tens algun dubte?

Contacta’ns