El Collell

Més informació

Vall d’Aro

Més informació

Professional/Alt rendiment

Contacta’ns

Organitzem i gestionem la teva estada de forma integral

Organitzem l’estada del teu equip amb el tipus d’allotjament que més t’agradi

Gestió integral

Des de TOT PER L’ESPORT sabem que la vostra estada esportiva ha de ser personalitzada, adaptada, i on s’aconsegueixi trobar la millor opció per gaudir d’uns molt productius.

  • Gestió integral de l’estada
  • Dossier informatiu per a les famílies
  • Pensió completa
  • 1 entrenador gratuït per cada 20 jugadors/es o a preu reduït
  • Ús de totes les instal·lacions
  • Piscina
  • 4 hores de camp al dia (2 entrenaments de dues hores)
  • Assistència 24h

Gestió integral estades esportives

Atenció personalitzada

Un dels nostres aspectes claus es que en tot moment disposareu d’atenció 24 hores, i ens adaptarem a totes les necessitats del grup.

Personalització

El grup podrà personalitzar cada aspecte de la seva estada tenint en compte qualsevol necessitat o especificitat del grup: edat dels participants, número de jugadors/es, allotjament, ubicació, etc.

Flexibilitat

El grup podrà canviar i flexibilitzar l’estada al seu gust, tenint en compte qualsevol aspecte que pugui sorgir anterior o durant l’estada.

Passió per l’esport

La passió, tant en l’esport com en la vida, és clau per aconseguir tot allò que et proposis i aconsegueixis un grau de felicitat pràcticament plena. I això és el que intentem fer i transmetre als nostres esdeveniments i serveis.

Instal·lacions de primera categoria

Tenim els millors professionals treballant cada dia en la organització i gestió d’esdeveniments esportius. Seleccionem les instal·lacions més adients per a les activitats proposades. Els millors professionals; monitors i coordinadors, treballant per que les estades siguin un èxit.

Serveis afegits

Podem organitzar un partit amistós per ampliar l’estada. Es poden afegir activitats extra, sortides externes, clínics per part d’entrenadors titulats i inclús gestionar la participació a algun torneig o competició. En el cas d’un imprevist, disposem d’assegurança d’accidents i responsabilitat civil.

Grans clubs i experiència

Apliquem a les nostres estades objectius pedagògics per a cada activitat, barrejant de forma divertida la part lúdica i la part educativa. Educar en la natura, aprendre a treballar en equip, ensenyar a competir de forma sana… I valors tan importants com compartir, relacionar-se o respectar.

Tens algun dubte?

Contacta’ns