TOT PER L’ESPORT té una gran experiència en la gestió de campus esportius, en diferents poblacions i amb un personal qualificat i de molta confiança.

El nostre personal, i en especial els coordinadors han gestionat campus de gran rellevància com el Campus de l’Escola de Futbol Sant Feliu, el campus del CE Bescanó o el de la UE Llagostera. I a més disposem d’entrenadors amb experiència a campus de gran nivell com els d’Escola Barça, o campus internacionals.

Això unit a una gestió propera, amb activitats de tot tipus (no només de futbol), i amb una metodologia global on la pilota i el jugador sempre van de la mà, ens assegura l’èxit i las satisfacció dels participants.

El nostre projecte es pot adaptar a qualsevol tipus de club, entitat o Ajuntament. I realitzem campus de qualsevol esport i tipologia.

Contacta’ns
  • TOT PER L’ESPORT

    Empresa especialitzada en la organització i gestió d'esdeveniments esportius arreu del territori català. Els nostres valors clau són: la passió per l'esport, l'atenció personalitzada i la professionalitat.

  • CONTACTE

    1. 666 31 11 12
    2. info@totperlesport.cat