Jornades de tecnificació

TOT PER L’ESPORT no s’atura mai, i el COVID-19 tampoc ho va aconseguir del tot. El passat estiu es van dur a terme uns entrenaments de tecnificació, que van ser un èxit rotund de participació i satisfacció.

Més de 70 nens/es al Juliol, i fins a 80 a finals d’Agost, van gaudir de dues sessions per setmana, amb un entrenament de rendiment en grups reduïts de 4-5 jugadors, i amb un component lúdic-esportiu, que va fer que la participació superes totes les expectatives.

Aquest servei es va iniciar el passat estiu i tindrà més edicions, amb altres formats, en noves poblacions i amb diferents dates.

Vols que organitzem aquestes jornades al teu camp?

Contacta’ns

Campus esportiu

TOT PER L’ESPORT té una gran experiència en la gestió de campus esportius, en diferents poblacions i amb un personal qualificat i de molta confiança.

El nostre personal, i en especial els coordinadors han gestionat campus de gran rellevància com el Campus de l’Escola de Futbol Sant Feliu, el campus del CE Bescanó o el de la UE Llagostera. I a més disposem d’entrenadors amb experiència a campus de gran nivell com els d’Escola Barça, o campus internacionals.

Això unit a una gestió propera, amb activitats de tot tipus (no només de futbol), i amb una metodologia global on la pilota i el jugador sempre van de la mà, ens assegura l’èxit i las satisfacció dels participants.

El nostre projecte es pot adaptar a qualsevol tipus de club, entitat o Ajuntament. I realitzem campus de qualsevol esport i tipologia.

Contacta’ns

Casals esportius

TOT PER L’ESPORT és una empresa jove i amb molta passió per l’esport i el lleure, que organitza i gestiona tot tipus d’esdeveniments tant propis com per clubs, entitats o d’administració pública.

El passat estiu vam iniciar la gestió de casals esportius i lleure, en el que combinem activitats esportives de tot tipus amb activitats d’oci, amb nens i nenes de 3 a 16 anys. Un casal inclusiu i amb una atenció molt personalitzada tant al nen/a com a la família.

Disposem d’un personal de treball 100% qualificat i amb experiència tant en l’àmbit esportiu, com en l’oci infantil. Unit amb una metodologia de treball integradora, en la qual el nen/a és el/la protagonista total de l’aprenentatge, on decideix, executa i on es fomenten relacions interpersonals amb altres nens/es.

Ens adaptem al servei i casal que es requereixi, i podem treballar a qualsevol punt de Catalunya.

Visita la web del Casal de Llagostera