TOT PER L’ESPORT

Empresa especialitzada en la organització i gestió d’esdeveniments esportius arreu del territori català. Oferim una amplia gamma d’esdeveniments esportius, amb una atenció personalitzada i una passió per l’esport que ens fa treballar amb una professionalitat i una dedicació total. Tot el nostre personal està lligat a l’esport i treballa amb nens, per tant, l’atenció a qualsevol necessitat tant en jugadors com equips és excel·lent i personalitzada per qualsevol necessitat. Un dels nostres valors és el de l’amistat i la pràctica de l’esport per diversió i amb fair play; i la imatge del nostre torneig estrella, Torneig El Collell, ho demostra.

El nostre objectiu personal és aconseguir fomentar l’esport com el practicàvem fa anys, amb passió, amistat i sobretot amb uns valors d’educació i respecte. Tots els integrants de l’equip és titulat en esport i amb una experiència com a esportista i entrenador/formador àmplia.

Màster de Direcció d'Empreses. Màster de Gestió Esportiva. Coordinador i cap de metodologia de ARO C.E.

David Zorrilla Rojo

Gerent
Llicenciada en INEFC. Llicenciada en magisteri. Fundadora i entrenadora CG Twirling de Sant Feliu. Professora d'educació física a IES Sils.

Yassmine El Amrani Jamai

Coordinadora Preparació Física
Titulació UEFA B. Fundador de l'empresa Keep The Goal. Entrenador de porters UE Figueres (3a Divisió), ARO C.E. (Juvenil A), i Lloret (futbol base).

Jordi Fernandez “Kai”

Entrenador de Porters
Graduat en CAFE. Titulació UEFA B. Coordinador al CE Bescanó. Jugador en actiu a Segona Catalana.

Àlex Quiñones Màrtir

Logística i Esdeveniments
  • TOT PER L’ESPORT

    Empresa especialitzada en la organització i gestió d'esdeveniments esportius arreu del territori català. Un dels nostres valors és l'amistat i la pràctica de l'esport per diversió i amb fair play.

  • CONTACTE

  • C/ Cúbies, 8
  • 666 31 11 12
  • info@totperlesport.cat